Kterak naše dlažba mění věci zdánlivě obyčejné v originální

Doby, kdy okolo každého bazénu, na každé terase nebo na většině schodišť byla dlažba jen nutným zpevňujícím prvkem, jsou již v současné době minulostí.

Našim zákazníkům nestačí mít jen krásnou a kvalitní dlažbu. Požadují mnohem více, chtějí mít dlažbu, která bude dokonale ladit s ostatními prvky jejich domu a zahrady a navíc bude zcela originální, taková, jakou nemá nikdo jiný.

Když vidíme realizace, které zákazníci vytvořili s použitím našich dlaždic, naplňuje nás úžasem, jak kreativní dokážou lidé být a s jakou invencí si sami dokázali vytvořit dokonale ladící, harmonický domov.

Těší nás, když vidíme, že naše produkty jsou dále zdokonalovány a jak se dá naše dlažba nápaditě upravovat.
Mnohdy nás mile překvapí, jaký netradiční prvek může
vzniknout, spojí-li se šikovné ruce a dobré nápady. Pak už stačí
jen uhlová bruska nebo řezací stůl.

Dobré nápady mohou vzniknout přímo na místě stavby, jak dokázali řemeslníci při obložení bazénu v bytovém resortu v Praze 6.

Jiný zákazník si nechal upravit obdélníkovou dlažbu tak, aby vytvořila kolem bazénu kruh. Další nechal vyřezat obloučky, aby dlažba přilehla k palisádám na okraji záhonků a zákazník z Polska použil pásky dlažeb z prořezů na obložení
malé kašny.

Z toho jasně vyplývá, že naše venkovní dlažba může být skvělou příležitostí, jak realizovat své nápady.

Snažíme se naše produkty tvořit tak, abychom Vás inspirovali a dali Vám prostor k rozvinutí vašich originálních designových nápadů.

Naše produkty se tak stanou malířským plátnem, na kterém díky své invenci vytvoříte jedinečné a harmonické dílo.